Lav din egen hjemmeside

Hvorfor en mobil hjemmeside


Hvorfor en mobil hjemmeside


Hvorfor en mobil hjemmeside?

Brugen af mobile enheder går rigtig stærkt, og man forventer at i 2015, vil flere personer bruge en mobil enhed i stedet for computeren, når de går på internettet. Du skal derfor vurdere, om din hjemmeside er klar til denne udvikling? Vises din hjemmeside korrekt på en mobil enhed?

Desværre er rigtig mange hjemmesider i dag slet ikke er egnet til visning på en mobil enhed, hvilket f.eks. er på grund af store menuer, flash, tunge billeder og andre applikationer. Derfor begyndte man for flere år siden at lave mobile hjemmeside, men tiden er nu også løbet fra disse, da man ofte her havde 2 hjemmeside man skulle holde opdateret.

Nu er det responsive hjemmesider.

I dag skal du derfor have det som hedder responsive hjemmeside. Med en responsive hjemmeside får du en topmoderne hjemmeside som automatisk kan håndtere smartphones, tablets og computerer. Der er stadig langt mellem responsive hjemmesider i dag, og det betyder at dem der vælger at få en ofte må give rigtig mange penge for hjemmesiden.

Men det vil vi på NemmeHjemmesider.dk gøre op med, derfor er vi de første til at tilbyde responsive hjemmesider fra kun 89 kr/md, det er uden sammenligning markets bedste pris.

Du kan selv komme i gang lige her, og det er 100% gratis at prøve i 30 dage