Lav din egen hjemmeside

Det er ikke svært at lave en hjemmeside, og slet ikke når man bruger NemmeHjemmesider.dks nemCMS system. Her kan alle være med og skulle der opstå problemer så kan du altid få hjælp, enten på telefon, email eller chatten.

Når du laver en hjemmeside hos NemmeHjemmesider.dk så får du en topmoderne hjemmeside som er touch-responsive, og dette til markeds absolut bedste pris. Denne type hjemmeside, som hos konkurrenterne koster 2-300 kr om måneden, har vi valgt at tage fra 55 kr/md for da vores mål på NemmeHjemmesider.dk er at alle skal have en flot hjemmeside.

Hvad er Touch-responsive

Har du en hjemmeside som er touch-responsive så betyder det at hjemmeside automatisk tilpasser indhold og designet til den enhed som den besøgende ser siden med. Så ser du den samme hjemmeside med en computer og bagefter en smartphone så tilpasser side sig så den besøgende får en perfekt oplevelse hver gang.


Eksempel på hvordan responsive design tilpasser sig.Denne hjemmeside er også touch-responsive

Ser du denne hjemmeside fra en computer så vises indhold og menuen på en anden måde end hvis du fx tog din smartphone frem og prøvede at se side. Du kan også prøve at trække i browservinduet så det bliver smallere og derved se hvordan siden hele tiden tilpasser sig pladsen som er tilstede.

Hvordan kommer jeg igang

Det er meget let med NemmeHjemmesider.dk at komme i gang med at lave din nye responsive hjemmeside. Klik her og kom i gang med det samme med din nye flotte responsive hjemmeside. Det er 100 % gratis at prøve hjemmeside af lige så længe du har lyst.